Silné reči (stand-up comedy)

Silné reči (stand-up comedy)

Stand-up comedy show Silné reči prichádza do Veľkého Krtíša !

Hovorí sa, že keď rozbijete zrkadlo, budete mať 7 rokov nešťastia. Nám sa ho pred siedmymi podarilo opraviť a do ôsmej sezóny ideme ešte silnejší, ako kedykoľvek predtým. Už začiatkom roka nás budete vidieť vo viacerých slovenských mestách, ktoré sme doteraz obchádzali, ale vrátime sa aj na naše obľúbené miesta.

V Kultúrnom dome Veľký Krtíš vás autorským humorom a spŕškou vtipov zahrnú títo komici:

Jakub Lužina Humorbot 3000

Mladý a talentovaný bábkoherec zistil, že nadávať deťom sa nepatrí a tak sa radšej rozhodol pre stand up comedy. Tu môže vulgárne, ale so šarmom dourážať všetkých naokolo a dostane za to ešte aj zaplatené.

Martin Hatala Stand-up

Bol členom klubu historického šermu a počúva rock a metal, čo znamená, že to nemá v živote ľahké. Rád sa psychicky týra a preto vystupuje aj u nás v show.

Gabo Žifčák

Mladý muž zápasiaci s príkoriami života v sebe objavil komediálny talent, keď sa pokúšal nájsť si priateľku. Odvtedy ho výrazne rozvinul, no je stále single.

Matej Adámy

Vyštudoval osemročné gymnázium so zameraním na jazyky a politológiu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Vecný cynik, ktorého najväčším záujmom je vtipné komentovanie športových podujatí a životných situácií, v ktorých je majster svojho remesla.

Predstavenie nie je vhodné pre deti do 15 rokov !

Rok výroby: 2015

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.